Kita Semakin Kejam

manusia zaman sekarang..!! BODOH!!!!
 16-03-07_0839.jpg
Aku antara reporter tak bergaji yg gi nibuk tgk pagi tu siap ambik 
gambar lagi ni ha.Mmg menyedihkan.budak ni dah tercampak masuk dlm 
Dampster.lori angkut sampah yg ada hidraulik tu.Bila sampai tang 
beg sampah yg ada baby ni.mesin pengepit sampah tu sangkut mcm ada 
benda tersekat.Pekerja2 tu terpaksa la bukak bahagian smapah tu 
tarik beg tu kuar and buka2 ada baby girl.Aku sebak tgk budak ni 
dok dgn tin susu, cili,nasi basi etc.Dorang pun panggil polis..
kecoh la kejap area ni. Mak budak ni GRO bangsa Thai.dah kena 
tangkap dah pun.Dgr cerita,dia beranak mlm tu,adik dia yg tolong 
tarik baby ni kuar dr perut.Dek sb tersalah tarik budak ni mati.
Dorang taktau nak wat apa.campak jer dlm tong sampah.Masya Allah.
aku taktau la apa nak jd dunia sekarang.Binatang pun tau sayang 
anak dia.tgk ler gambo nih.aku tangkap guna handphone aku jer.
  1. #1 by Amel Hanan on November 6, 2007 - 11:40 am

    Ada banyak lagi orang takde anak nak anak… yang ada anak pegi buang sampai mati. Dunia ni memang tak centre, sama cam otak manusia laknat yg buat kerja ni.

  2. #2 by roshaizulnizam on November 6, 2007 - 11:56 pm

    tu la pasal. tau nak beromen je. tapi tanak bertanggungjawab….

  3. #3 by lyeza on Disember 14, 2007 - 3:54 am

    ya allah….!! kejam nyer manusia sekarangni
    nie manusia yang takde otak!!!
    otak letak kat lutut!
    saper yang sanggup buat macamni biarlah die kena laknat baru die tahu macammane tersiksa nyer hidup!!

  4. #4 by epool1988 on April 21, 2008 - 1:28 am

    Ya Allah…
    Semoga ibu / bapa mayat bayi ini mendapat balasan yang setimpal nya oleh Allah..
    Bayi ini suci dan tidak berdosa..
    Mengapa diperlakukan sedemikian rupa??
    Na’uzubillah..

  5. #5 by andy on Julai 19, 2009 - 6:38 am

    lolz sian dak tue

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: