Marketing Awek Cun

p9090001.jpg

Sedang anda berjalan-jalan di soping komplek dan anda terjumpa seorang awek cun lalu anda mengurat awek itu, saya sangat kaya, marilah kawin dengan saya. Itu DIRECT MARKETING namanya

Sedang anda berjalan-jalan bersama rakan anda di soping komplek, lalu kamu berdua terjumpa seorang awek cun, dan kawan anda pun menghampiri awek cun itu dan berkata, kawinlah dengan kawan saya, beliau sangat kaya. Itu ADVERTISING namanya

Sedang anda berjalan-jalan di soping komplek dan terjumpa seorang awek cun dan meminta no telefon dari awek cun itu. Esoknya anda menelifon awek cun itu dan berkata, hello, saya sangat kaya, marilah menikah dengan saya. Itu TELEMARKETING namanya

Sedang anda berjalan-jalan di soping komplek, anda terjumpa seorang awek cun, anda memperkemaskan pakaian anda, mempelawanya minum dan membuka pintu apabila menghantarnya pulang lalu berkata, saya sangat kaya, mahukah saudari mengahwini saya? Itu PUBLIC RELETIONS namanya

Sedang anda berjalan-jalan di soping komplek, seorang awek cun datang kepada anda dan merayu dengan nada manja, awak sangat kaya rupanya…. Itu BRAND RECOGNATION namanya

Sedang anda berjalan-jalan di soping komplek dan anda terjumpa seorang awek cun lalu anda mengurat awek itu, saya sangat kaya, marilah kawin dengan saya. Lalu awek cun itu dengan bengisnya menampar anda. Itu CUSTOMER FEEDBACK namanya

P/s: Sape pernah kena COSTOMER FEEDBACK?

  1. #1 by miriguy on September 22, 2006 - 6:31 am

    mmm, aku tak pernah lagi kena customer feedback. sbb aku ni jenis yg suka pakai stail public relation. hehe..

  2. #2 by soulof99 on September 22, 2006 - 9:37 am

    Hehe.. suma tak pernah le bro…huhuhu…😛

  3. #3 by roshaizulnizam on September 24, 2006 - 2:46 am

    MIRIGUY-customer feedback bahawa ooo…sakit dan malu. huhuhuhuhu

    soulof99 – ko try ah direct marketing, untung2 leh customer feedback. huhuhuh

  4. #4 by Labanon on September 24, 2006 - 3:06 pm

    HOhoho… sape suruh mengorat keh2

  5. #5 by cikguonline on September 25, 2006 - 10:42 pm

    kih kih kih …. sakit tu..

  6. #6 by Fuad on September 29, 2006 - 8:41 am

    Bulan2 pose di potensi nk mendapat customer feedback lagui tinggi. heh..

  7. #7 by aku on September 30, 2006 - 1:40 am

    i like ‘brand recognation’.

  8. #8 by linn_comel on Oktober 3, 2006 - 8:16 am

    errm glamour awek cun hari ni..

  9. #9 by chan ho mir on Oktober 11, 2006 - 6:25 am

    senang mcm ni boy x payah nk ngorat gurlz biar gurlz yg ari boy……kan fair mcm to

  10. #10 by starstreet on Oktober 12, 2006 - 4:02 am

    meletop entry ni… suke sangat… CUSTOMER FEEDBACK katenye… melert sgt ni… gudluck!!!

  11. #11 by liz on Oktober 23, 2006 - 6:47 am

    sape awek cun tu agaknya?

  12. #12 by playboyz on November 14, 2006 - 4:25 am

    banyakla korang punyer marketing

  13. #13 by Awek on Disember 25, 2007 - 3:09 pm

    hehe, ini korang pnyer marketing yer….best best..

  14. #15 by aizat on Julai 12, 2008 - 7:05 pm

    sape nak kenal ngan lelaki hensem leh sms 0176161874 tinggal di kajang

  15. #16 by kak ngah on Julai 26, 2009 - 11:17 am

    dwsdw

  16. #17 by Read Full Article on Ogos 5, 2013 - 4:14 am

    Simply just wanted to state Now i am grateful that i came onto your internet page.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: