Aku Dan Anak Murid Ku

Inilah gambar anak-anak muridku ini yang sempat dirakam….

ultraman2.jpg

 Anak-anak muridku khusyuk mendengar kuliah yang aku sampaikan

ultraman.jpg

Aku (gambo belakang yang beso tu) ingin meng”fire” anak-anak muridku (yang dok baris ramai2 kat depan) yang datang lewat.

popy.jpg

Anak-anak muridku yang cemerlang dalam Kuiz 1 yang diadakan baru-baru ini.

 

p/s: Korang rasa aku mengajar apa?

 

  1. #1 by soulof99 on Ogos 16, 2006 - 1:27 am

    Ntahle.. pelik ni.. erm.. ngajo memfire ker..? Eh ade ke matapelajaran tu..? ;p

  2. #2 by roshaizul on Ogos 16, 2006 - 1:54 am

    Aku mengajar ultraman…

  3. #3 by jojo on Ogos 29, 2006 - 4:24 am

    kepala bana…………..

  4. #4 by rempit sejati on Mac 26, 2007 - 2:16 am

    bodoh percaya diri dia ultraman konon

  5. #5 by rempit 46 on Mac 26, 2007 - 2:20 am

    bodoh nak ambil gambar sekerluarga temasuk atok nenek kau hahahahahahahahahahahahahahahahhahah??????????

  6. #6 by perempuan yang ada pantat on Mac 26, 2007 - 2:23 am

    wei mak kau ultraman kan ayah kau spider-man hahahahahah..akak kau cicak-man bye kalau nak pantat call lah saya 0142549013.bye

  7. #7 by abadiey on April 4, 2007 - 5:47 am

    tengkorak hang….

  8. #8 by cikf=) on Jun 29, 2007 - 12:25 am

    hehe…cikgu die ultraman jugak ek????

  9. #9 by keke on Julai 5, 2007 - 1:50 am

    hahaha… funny… the best comedy pagi ni. thanks man.

  10. #10 by sulaini on Disember 30, 2007 - 5:15 pm

    aku suka lempang ultraman,

  11. #11 by DanyLOVEMira on November 28, 2008 - 7:03 pm

    MAK KAU BODOH! BAPAK KAU PONDAN GAY! NENEK KAU SEKSI (MINAH REMPIT) HAKHAKHAKHAK

  12. #12 by -aida- on Januari 14, 2009 - 3:04 pm

    Saya dah perabih baca bahan bahan bacaan yang disediakan dalam blog ni. Macam bodoh nak pecah perut!! Anyway, idea yang bagus! Atleast, buleh mengubat hati yang sedang LARA….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: