Ulat Sagu…Sedapnya

Gambo kat bawah ni member aku kirim. Dia dah ngajo kat Mukah, Sarawak. Putat namanya.

Ulat sagu….dia penah makan, sedap kata dia. Lemak!

Lemak? Aku dengar perkataan “ulat’ pun rasa loya anak tekak dan gatal bulu idung aku. Ada ke putat kata sedap!

image426.jpg

p/s: Sedap ke?

  1. #1 by cikguonline on Ogos 6, 2006 - 9:21 am

    belum cuba belum tau😉

  2. #2 by surfaddict on Ogos 13, 2006 - 6:39 am

    erm..dulu aku pernah rasa tp gaul dgn sagu kot..huhu..tak ingat dah aku rasanya..(sebenarnya aku telan jer)

  3. #3 by miriguy on September 22, 2006 - 6:32 am

    eh, betul la sedap!

  4. #4 by commando on November 17, 2006 - 8:04 am

    belum tau belum coba sudah coba pasti tau rasa ape.
    pangang lgi sdop…….oooooooooo

  5. #5 by commando on November 17, 2006 - 8:05 am

    belum coba belum tau sdah coba pasti tau rasanya……… pengang lgi sidap

  6. #6 by extramoney on November 17, 2006 - 8:09 am

    dapat kan rahsia menjana RM$$$$$$ dalam internet.
    maklumat lanjut sila klik extramoney di atas

  7. #7 by extramoney on November 17, 2006 - 8:10 am

    dapat kan rahsia menjana RM$$$$$$ dalam internet.
    maklumat lanjut sila klik extramoney

  8. #8 by extramoney on November 17, 2006 - 8:12 am

    dapat kan Ebook rahsia menjana pendapatan di internet. dengan rm40.00

  9. #9 by josh on Disember 17, 2006 - 12:03 pm

    anda dijemput menjenguk blog aku pasal borneo.
    at least anda dapat tips untuk mulakan holiday kat borneo khasnya sarawak dan sabah..eh pasal ulat sagu..sedap sioooot..aku dah try pun….cuba la.

  10. #10 by ainudin on Disember 17, 2006 - 2:04 pm

    Bagi aku orang islam haram makan bende tue…..
    walaupun sedap…aku rasa ko jangan cuba makan la…
    Ulatkan binatang menjijikan x leh makan la aku rasa…

  11. #11 by kurni on Januari 4, 2007 - 3:51 am

    kata nenek aq, ulat sagu i2 enak,,,,ya walaupun bentuknya yang menjijikkan…u? yang punya info mengenai ulat sagu,,,bs g kirimin aq infonya…krm ke e-mail Q aja…E-mail Q: ku12n1_lpmp@yahoo.com

  12. #12 by aura on Ogos 23, 2007 - 11:39 am

    hebat nyer….nak touch pun geli,nak makan uhhh…x dpt nak imagine(‘_’)

  13. #13 by BOBO on Jun 18, 2011 - 2:43 am

    GELI YEEEEEE!!!!!!!!!!!!

  14. #14 by April on Jun 30, 2013 - 10:22 am

    I am starting up a internet blog directory and was wondering if I can submit your blog?
    I’m hoping to increase my directory little by little by hand so that it retains good quality. I’ll make sure and put your website in the correct category and I’ll additionally use, “Ulat Sagu…Sedapnya | macam-macam ada!” as your anchor text. Please make sure to let me know if this is ok with you by mailing me at: aprilbeatty@gawab.com. Thanks!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: